Obsah:

Memphis Bleek Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svadba, plat, súrodenci
Memphis Bleek Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svadba, plat, súrodenci

Video: Memphis Bleek Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svadba, plat, súrodenci

Video: Memphis Bleek Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svadba, plat, súrodenci
Video: Memphis Bleek - What you think of That 2024, Smieť
Anonim

Čistá hodnota Memphis Bleek je 2 milióny dolárov

Životopis Memphis Bleek Wiki

Malik Cox sa narodil 23. júna 1978 v Marcy Houses, Brooklyn, New York, Spojené štáty americké. Memphis Bleek je slávny rapper, ako aj producent, ako aj herec. To všetko prispelo k jeho bohatstvu. Bleek pôsobí v zábavnom priemysle od roku 1995.

Aký bohatý je teda Memphis Bleek? Zdroje odhadli, že celková suma Memphisovho majetku je 10 miliónov dolárov, pričom hlavným zdrojom jeho bohatstva je jeho angažovanosť v hudobnom priemysle.

Memphis Bleek Čistá hodnota 10 miliónov dolárov

Memphis Bleek bol mentorom slávneho amerického rappera, producenta a podnikateľa Jay-Z. Počas svojej pomerne dlhej kariéry vydal Memphis pätnásť hudobných videí, štyri štúdiové albumy, sedemnásť singlov a dvanásť mixtapeov. Všetky štyri štúdiové albumy získali zlaté certifikácie v Spojených štátoch amerických. Navyše, dva albumy s názvom „Coming of Age“(1999) a „The Understanding“(2000 sa dostal na prvé miesto v rebríčku R&B v Spojených štátoch amerických. Album „534“(2005) ovládol americký Rapový rebríček. Tretí album s názvom „MADE“(2003) tiež dosiahol pomerne vysokú pozíciu 5. v rebríčku R&B. Všetky tieto albumy pridali značné sumy k čistému majetku Bleeka. Piaty album „The Process“bude vyjde v blízkej budúcnosti a predpokladá sa, že bude aj hitom hitparád, keďže raper na albume pracuje už od roku 2005. Singly rappera však nedosiahli taký úspech ako štúdiové albumy. dosiahol siedmu a deviatu pozíciu v rapovom rebríčku Spojených štátov amerických, respektíve „Is That Your Chick (The Lost Verses)“s Jay-Z, Twista, Missy Elliott (2000) a „It's Alright“(1998) s Jayom -Z.

Memphis tiež počas svojej kariéry spolupracoval na rôznych projektoch s takými umelcami ako Ja Rule, Too $ort, Beenie Man, Beanie Sigel a ďalšími, pričom pracoval pod značkami Get Low Records (1996 – súčasnosť), Roc-a-Fella Records (1996 – 2009) a Mass Appeal Entertainment (2009 – súčasnosť).

Okrem toho, že je skvelý spevák, je aj herec. Herectvo mu však k bohatstvu len málo pridalo. Memphis debutoval na filmovom plátne, keď si zahral s Beanie Sigel, Jay-Z a Damon Dash vo filme „State Property“(2002) režiséra Abdula Malika Abbotta, ktorý produkovali Damon Dash a Phyllis Cedar. Film bol veľmi úspešný u návštevníkov kín: aj keď film získal negatívne recenzie od kritikov, pokladňa zarobila 2 milióny dolárov, zatiaľ čo rozpočet bol iba 600 000 dolárov. Bleek tiež získal rolu po boku Beanie Sigel, Kevin Hart, Stacey Dash a Michael. Rapaport v mestskej kriminálnej komédii s názvom „Papieroví vojaci“(2003) v réžii Davida V. Daniela, Damon Dash, produkoval Damon Dash.

Memphis Bleek sa oženil so svojou manželkou Ashley Coombs koncom roka 2014. Deti nemajú.

Odporúča: