Obsah:

Kem Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svadba, plat, súrodenci
Kem Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svadba, plat, súrodenci

Video: Kem Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svadba, plat, súrodenci

Video: Kem Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svadba, plat, súrodenci
Video: The Great Gildersleeve: Gildy's New Car / Leroy Has the Flu / Gildy Needs a Hobby 2024, Smieť
Anonim

Čistá hodnota Kim Owens je 1 milión dolárov

Kim Owens Wiki životopis

Kim Owens sa narodila 23. júla 1969 v Nashville, Tennessee, USA a je speváčkou, skladateľkou a zároveň producentkou. Je spevákom R&B a soulovej hudby, hoci je primárne spojený s hnutím Neo soul a mnohí ju vidia ako novú Al Jarreau. Kem je generálnym riaditeľom a zakladateľom hudobného vydavateľstva Kemistry. V zábavnom priemysle pôsobí od roku 2001.

Koľko je čistá hodnota Kem? Autoritatívne zdroje odhadujú, že celková veľkosť jeho bohatstva presahuje 1 milión dolárov podľa údajov uvedených v polovici roka 2016. V dôsledku toho je uvedený ako jeden z milionárov celebrít.

Kem Čistá hodnota 1 milión dolárov

Po prvé, Kem skutočne vyrastal v Detroite v štáte Michigan. Po skončení štúdií sa Kem ocitol bez domova a stal sa závislým na drogách, čo ho úplne izolovalo od rodiny. Sám tieto problémy ledva riešil, no ako sám hovorí, vďaka tejto spiritualite a hudbe sa mu podarilo cez problémy prejsť.

Pokiaľ ide o jeho profesionálnu kariéru, Kem tvrdí, že nevytvára hudbu pre masový trh. Kem si myslí, že jeho hudba a slová sú určené amatérskemu dospelému publiku, ktoré má rád soul/džezové žánre. Vyzerá to však tak, že ho diváci milujú, keďže sa mu podarilo predať milióny albumov. Koncom roku 2001 podpísal zmluvu s prestížnym labelom Motown. Napísal a produkoval svoj prvý štúdiový album „Kemistry“, ktorý vyšiel v roku 2003, z ktorého sa predalo viac ako 500 000 kópií a v USA bol certifikovaný ako zlatý. Prvý singel z albumu „Love Calls“sa stal rádiovým hitom a v rebríčku Billboard Hot R&B/Hip-Hop Singles & Tracks sa umiestnil na 25. mieste. Jeho druhý album s jednoduchým názvom „Album II“(2005) bol ešte úspešnejší, pretože získal platinový certifikát a umiestnil sa na vrchole rebríčka Billboard R&B Chart. Okrem toho, Kem vyhral Billboard Music Award za najlepší dospelý R&B singel roka v roku 2005 so singlom „I Can’t Stop Loving You“. V tom istom roku bol nominovaný na ďalšiu cenu Billboard Music Award v kategórii Najlepší dospelý R&B umelec roka. Jeho čisté imanie bolo už dobre zavedené.

V roku 2010 vyšiel jeho tretí štúdiový album „Intimacy Album III“, ktorý sa dostal na druhé miesto v Billboard R&B aj hlavnom rebríčku USA a v USA bol certifikovaný ako zlatý. Treba poznamenať, že hlavný singel albumu „Why Would You Stay“sa objavil v top 20 hitparádach Billboard’s Hot R&B/Hip Hop Songs a Heatseekers. V roku 2011 bol nominovaný na ceny Grammy v kategóriách Najlepší R&B mužský výkon a Najlepšia R&B skladba za skladbu „Why Would You Stay“. V roku 2014 Kem vydal svoj štvrtý štúdiový album „Promise To Love“, ktorý sa dostal aj na prvé miesto v rebríčku R&B Billboard. Celkovo všetky vyššie uvedené albumy a single pridali značné sumy k celkovej veľkosti Kemovho čistého majetku.

Napokon, v osobnom živote je spevák zjavne stále slobodný a o svojom súkromnom živote prezrádza málo informácií, hoci je známe, že má dve dcéry.

Odporúča: