Obsah:

Betty White Čistá hodnota: Wiki, vydatá, rodina, svadba, plat, súrodenci
Betty White Čistá hodnota: Wiki, vydatá, rodina, svadba, plat, súrodenci

Video: Betty White Čistá hodnota: Wiki, vydatá, rodina, svadba, plat, súrodenci

Video: Betty White Čistá hodnota: Wiki, vydatá, rodina, svadba, plat, súrodenci
Video: Срочно! 10 Минут Назад Жена Медведчука Оксана Марченко... 2024, Smieť
Anonim

Čistá hodnota Betty White je 50 miliónov dolárov

Betty White Wiki Biografia

Betty sa narodila 17. januára 1922 v Oak Park v štáte Illinois v USA rodičom Tess a Horace Whiteovým: jej otec bol elektroinžinier a mama bola žena v domácnosti. Betty nemala žiadnych súrodencov a vo veku dvoch rokov bola nútená presťahovať sa spolu s rodičmi do Los Angeles. Pre televíznych fanatikov je Betty najlepšie známa ako komediantka, ktorá hrá v televíznych „The Golden Girls“a „The Mary Tyler Moore Show“.

Aká bohatá je teda Betty Whiteová? Zdroje odhadujú, že Bettyino čisté imanie je až 50 miliónov dolárov, ktoré sa nazbieralo z jej dlhej kariéry v herectve, písaní a televíznom hosťovaní.

Betty White Čistá hodnota 50 miliónov dolárov

Betty White odštartovala svoju kariéru začiatkom 50. rokov minulého storočia a odvtedy sa slávna herečka objavila v mnohých filmoch a televíznych talkshow a herných reláciách, ako aj seriáloch. Betty začala svoju kariéru v televízii, keď asistovala v televíznej stanici. Za jej debut ako producentky televízneho seriálu sa považuje Život s Elizabeth, na ktorom Betty spolupracovala s Georgeom Tibblesom, ktorý seriál napísal. Tento debut nielen zvýšil celkovú veľkosť čistého majetku Betty Whiteovej, ale urobil z nej aj jednu z prvých ženských producentiek v televízii v Hollywoode.

Najväčšie príjmy, ktoré Betty Whiteovej pomohli zvýšiť jej čisté bohatstvo, boli nepochybne tie, ktoré pochádzajú z „The Mary Tyler Moore Show“. Stala sa veľmi populárnou pre stvárnenie Sue Ann Nivens, veľmi vtipnej postavy. Pravdepodobne to bol čas, keď si Betty všimol veľký talent v komédii, pretože za túto úlohu získala dve ceny Emmie.

Obsadenie „The Golden Girls“, situačnej komédie, ktorá sa vysielala v 80. rokoch, zahŕňalo také hviezdy ako Bea Arthur, Rue McClanahan a Estelle Getty. Tu sa Betty objavila ako veľmi sladká, nevinná a neskúsená postava Rose Nylund. Bola to postava úplne odlišná od Sue Ann Nivens, no Betty to zvládla a za túto rolu získala ešte jednu cenu Emmy. Pre záznam, „The Golden Girls“bol uznaný ako jeden z najsledovanejších a najsledovanejších seriálov počas osemdesiatych rokov.

Betty White posilnila svoj čistý majetok svojimi vystúpeniami vo filmoch „Golden Palace“a „The John Larroquette Show“. Jej kariéra v neskorších fázach skončila cenou Emmy pre Betty. Betty je hviezdou filmov „The Bold and the Beautiful“, „The Offer“a „Legal“. V „Návrhu“sa Betty objavila spolu s takými hviezdami ako Ryan Reynolds a Sandra Bullock. Jej najnovší televízny projekt zahŕňa moderovanie „Saturday Night Live“.

Neskoršia kariéra Betty White zahŕňala vystúpenia vo filmoch „Petticoat Junction“, „The United States Steel Hour“a „The Tonight Show“. Betty zvýšila celkovú sumu svojho čistého majetku počas účasti v hernej show s názvom „Heslo“. Táto show sa stala pre Betty osudnou, keď sa tam stretla s Allenom Luddenom, ktorý sa neskôr stal jej manželom, v skutočnosti už tretím.

Vo svojom osobnom živote bola Betty White vydatá trikrát, za Dicka Barkera (1945 – 1945), Lane Allena (1947 – 1949) a Allena Luddena (1963 – 1981). Betty White je známa ako silná zástankyňa práv zvierat.

Odporúča: