Obsah:

Akú čistú hodnotu má dnes Stephen Mulhern? Životopis: Ženatý, manželka, vek, výška
Akú čistú hodnotu má dnes Stephen Mulhern? Životopis: Ženatý, manželka, vek, výška

Video: Akú čistú hodnotu má dnes Stephen Mulhern? Životopis: Ženatý, manželka, vek, výška

Video: Akú čistú hodnotu má dnes Stephen Mulhern? Životopis: Ženatý, manželka, vek, výška
Video: Anthony McPartlin Lifestyle, Net Worth, Wife, Girlfriends, House,Car, Age, Biography, Family, Wiki ! 2024, Apríl
Anonim

Čistá hodnota Stephena Mulherna je 3 milióny dolárov

Životopis Stephena Mulherna Wiki

Stephen Mulhern sa narodil 4. apríla 1977 v Stratforde v Londýne v Anglicku s čiastočne írskymi predkami a je televíznym moderátorom, zabávačom a kúzelníkom, ktorý sa stal známym predovšetkým ako moderátor britských televíznych programov pre deti, vrátane „The Quick Trick“. Show“a ďalšie. Stephen pôsobí v zábavnom priemysle od roku 1995.

Aká je čistá hodnota Stephena Mulherna? Autoritatívne zdroje odhadujú, že celková veľkosť jeho bohatstva je až 3 milióny dolárov podľa údajov uvedených v polovici roka 2018. Hlavným zdrojom Mulhernovho skromného bohatstva je televízia.

Stephen Mulhern (moderátor) Čistá hodnota 3 milióny dolárov

Na začiatok bol chlapec vychovaný s tromi súrodencami v Stratforde v rodine obchodníka. Stephen získal vzdelanie na Katolíckej škole sv. Bonaventúry, no medzičasom sa začal o mágiu zaujímať už vo veku 11 rokov. Mulhern sa stal členom britskej organizácie, ktorá sa venuje propagácii a rozvoju mágie – „The Magic Circle“.

Čo sa týka profesionálnej kariéry, preslávil sa ako hlavný moderátor na voľne vysielanom detskom televíznom kanáli CITV (1998 – 2002). Od roku 1999 Mulhern moderoval detský program „The Quick Trick Show“, v ktorom predvádzal kúzelnícke triky. Neskôr spolu s Fearne Cotton uviedol remeselnú šou „Finger Tips“(2000 – 2004), „You Can Do Magic“(2003) a „SMTV Live“(2003). Potom moderoval hernú show „Globo Loco“(2003 – 2004) a súčasne uvádzal britské finále súťaže Junior Eurovision. V rokoch 2004 až 2006 hrala Mulhern po boku Holly Willoughby a Michaela Underwooda v zábavnom programe pre deti „Holly & Stephen’s Saturday Showdown“a potom hostila seriál súťaží v reality „Dancing on Ice: Defrosted“(2006 – 2007).

Od roku 2007 je Mulhern hostiteľom show „Britain’s Got More Talent“, ktorá sa okrem kastingovej show „Britain’s Got Talent“vysiela na ITV2. V rokoch 2009 až 2011 rozprával domácu video reláciu „Zvieratá robia tie najzábavnejšie veci“, potom ho ako pravidelného člena obsadenia videli v televíznom programe „This Morning’s Hub“(2011 – 2014).

Na Heart Radio od roku 2012 spolu s Emmou Willis uvádza nedeľnú rannú šou „Heart Network“. Mulherm bol tiež videný v niekoľkých jednorazových špeciálnych predstaveniach, vrátane “The Illusionists” v roku 2013) a “The Magic Show Story” a “The Nation's Favorite Disney Song” v oboch v roku 2015. Od roku 2016 ho možno vidieť na varietná šou „Ant & Dec's Saturday Night Takeaway“odvysielaná na ITV, ktorá medzitým hostila aj hernú show „Go For It!“vysielané aj na ITV. V polovici roka 2018 Stephen predstaví štvordielny seriál „Big Star’s Bigger Star“, zameraný na životy celebrít a ich rodín. Na záver, všetky vyššie uvedené záväzky zvýšili čisté bohatstvo Stephena Mulherna.

Napokon, v osobnom živote televízneho moderátora bol vo vzťahu s Emmou Bartonovou, ale v súčasnosti zostáva slobodný.

Odporúča: